به گزارش یازاکو، سید محسن موسوی، در نشست خبری مشترک مدیران عامل صنعت برق آذربایجان، با اشاره به اینکه ظرفیت تولید نیروگاه های استان حدود یک هزار و ۴۰۰ مگاوات است، تشریح کرد: هم اکنون ۷۰۰ مگاوات برق از طریق نیروگاه تبریز، ۶۵۰ مگاوات از نیروگاه سهند و ۵۰ مگاوات از نیروگاه صوفیان تولید می شود و علاوه بر آن ۴۵۰ مگاوات نیز از طریق نیروگاه بخش خصوصی هریس و حدود ۶۰ مگاوات نیز از نیروگاه های کوچک بخش خصوصی برق وارد شبکه توزیع می شود.
مدیرعامل مدیریت تولید برق آذربایجانشرقی گفت: سیکل خنک کاری نیروگاه تبریز باز و برج آن «تر» بوده و مصرف آب بالایی دارد به طوری که به ازای هر مگاوات ساعت حدود ۲ لیتر آب مصرف می شود.
موسوی، با اشاره به اینکه سیکل ترکیبی نیروگاه سهند برج خشک بوده و یک دهم نیروگاه تبریز آب و انرژی مصرف می کند، افزود: در زمان کنونی راندمان تولید نیروگاه های استان با تلاش پرسنل تولید برق و نیروگاه ها همانند زمان شروع به کار آن هاست.
وی اظهار کرد: نیروگاههای استان هیچ وقت تعطیل نمیشود و برای انجام تعمیرات نیروگاه ها، کارکنان در زمان کاهش مصرف و از ساعت ۱۲ شب شروع به کار می کنند و روزهای پنجشنبه و جمعه بهترین فرصت برای انجام تعمیرات است.
موسوی گفت: با توجه به سختی تولید برق، مردم در مصرف برق صرفه جویی کرده و با مصرف بهینه، نیروهای فعال در بخش تولید برق را یاری کنند.
موسوی، با اشاره به اینکه ظرفیت اشتراک نیروگاه تبریز از آب زرینه رود ۹۰۰ مترمکعب در ساعت است، ادامه داد: امسال برای صرفه جویی در مصرف آب در این نیروگاه بیش از ۳۰۰ مترمکعب در ساعت از شرکت آب منطقه ای،آب تقاضا نشده است.