کشف 1760 سکه تاریخی در مراغه - یازاکو
اخبارمیراث و گردشگری

کشف 1760 سکه تاریخی در مراغه

به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز، غلامرضا زینالی اظهار کرد: در جریان بازرسی عوامل فرماندهی انتظامی از منزلی شخصی در روستای گل‌تپه از توابع شهرستان مراغه، اشیای تاریخی به‌همراه سکه‌های تاریخی کشف شدند.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: پس از کشف اشیای تاریخی عوامل یگان حفاظت شهرستان بلافاصله در محل حاضر شده و طی تفحص، یک عدد مجسمه سفالی، مجسمه فلزی تاریخی، کتیبه گچی نقوش‌دار و ۱۷۶۰ عدد سکه فلزی تاریخی، کشف و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی جمع‌آوری شد.

سرهنگ زینالی خاطرنشان کرد: هم استانی‌های محترم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه میراث فرهنگی، مراتب را با تماس شماره ۰۹۶۶۲، مرکز پیام یگان حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور اطلاع دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا