بارش تگرگ بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال به بخش کشاورزی سردشت خسارت زد - یاز اکو
اخبارکشاورزی

بارش تگرگ بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال به بخش کشاورزی سردشت خسارت زد

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، احمد علیپور در این زمینه با بیان اینکه بارش تگرگ ۱۲۰ میلیارد و ۵۷۸ میلیون ریال به مزارع و باغ‌های این شهرستان خسارت وارد کرد، اظهار کرد: بارش تگرگ هفته گذشته ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت باعث شد که ۲۵ درصد محصولات زراعی و باغی این شهرستان از بین برود و بیشترین خسارت در بخش زراعی به گندم دیم و در بخش باغات به انگور و گردو وارد شود.

وی اضافه کرد: پس از بارش تگرگ هفته گذشته در این شهرستان، کارشناسان جهادکشاورزی بازدید از مزارع و باغات این شهرستان را شروع و میزان خسارت وارد شده به محصولات کشاورزی این شهرستان را بررسی کردند.

مدیر جهاد کشاورزی سردشت گفت: بارش تگرگ به محصول ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مزرعه گندم دیم و ۲۶۰ هکتار مزرعه گندم آبی خسارت زد که خسارت بخش دیم ۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال و بخش گندم آبی سه میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال است.

وی اظهار کرد: تگرگ به ۱۸۰ هکتار مزرعه جو دیم و ۴۵ هکتار مزرعه جو آبی نیز خسارت وارد کرد که خسارت مزارع دیم ۷۸۵ میلیون ریال و در مزارع آبی ۱۹۱ میلیون ریال تعیین شده است.

علیپور در زمینه خسارت تگرگ به بخش باغات این شهرستان نیز گفت: تگرگ به ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار تاکستان و در مجموع ۸۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خسارت وارد کرد.

وی افزود: در بخش باغات گردو نیز تگرگ خسارت ۳۰ درصدی به این محصول وارد کرد و میزان خسارت آن در این بخش نیز ۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تعیین شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا