به گزارش پایگاه خبری یازاکو، محمدعلی نائل قراملکی افزود: از این تعداد، ۹مورد مربوط به فرودگاه ارومیه و ۲ مورد نیز مربوط به فرودگاه خوی است.
وی اضافه کرد: فرودگاه ارومیه در شمال غربی کشور و در منطقه ویژه اقتصادی، هم مرز بودن با سه کشور همسایه، برای انجام سرمایه گذاری های اقتصادی از جذابیت و ظرفیت های بالایی برخوردار است.
وی اظهار کرد: ساخت جایگاه تشریفات اختصاصی CIP ، ترمینال کارگو، باشگاه آموزشی خلبانی بالن سواری، کایت و پهپاد، مجموعه گردشگری و تفریحی، هتل، انبارهای فرودگاهی ، پارکینگ طبقاتی ، مجموعه ورزشی و مجتمع نمایشگاهی از مهم ترین اولویت فرصت های سرمایه گذاری بخش خصوصی در فرودگاه ارومیه است.
مدیرکل فرودگاه های آذربایجان غربی ادامه داد: ساخت باشگاه هوانوردی و ترمینال کارگو نیز برای سرمایه گذاری در فرودگاه خوی آماده شده است.
قراملکی با بیان اینکه فرودگاه ارومیه برای ارائه خدمات فرودگاهی از امکانات بسیار مطلوبی برخوردار است، گفت: این شرایط نشان می دهد که هرچه در این فرودگاه سرمایه گذاری شود، رشد خوبی خواهد داشت.
وی افزود: فرودگاه ارومیه در یک منطقه کشاورزی و قطب تولید محصولات باغی کشور قرار گرفته و هرگونه سرمایه گذاری در این فرودگاه برای تسهیل صادرات محصولات باغی و کشاورزی از این استان به سایر استانهای کشورمان و کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان و عراق، کشورهای آسیای میانه، عربی و روسیه برای سرمایه گذاران بخش خصوصی از جذابیت های بالایی برخوردار است.
مدیرکل فرودگاههای آذربایجان غربی بیان کرد: نزدیکی فرودگاه ارومیه به پایانه های مرزی بازرگان، سرو و رازی از ظرفیت های سرمایه گذاری در این فرودگاه است وضرورت سرمایه گذاری برای ساخت جایگاه تشریفات اختصاصی و سایر بخش ها در این فرودگاه، برای سرمایه گذاران فرصت بسیار خوبی است.
قراملکی امنیت و جذابیت سرمایه گذاری را برای سرمایه گذاران بخش خصوصی مهم ارزیابی کرد و افزود: همواره سرمایه گذاران به دنبال انجام سرمایه گذاری در مکان های امن هستند و فرودگاه ارومیه نیز از این شاخصه مهم مستثنی نیست و بدون تردید سرمایه گذاری در این فرودگاه دسترسی سرمایه گذاران به بازارهای منطقه را بیش از پیش تسهیل خواهد کرد.