به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از حریت، در نیمه اول سال ۲۰۲۴، صادرات ادویه ترکیه به میزان چشمگیر ۲۷ درصد افزایش یافت و از ۸۹ میلیون دلار به ۱۱۳ میلیون دلار رسید. تا پایان سال، هدف این بخش صادرات ۲۵۰ میلیون دلاری ادویه جات است.
ادویه های ترکی که به دلیل کاهش نیاز به نمک و افزایش طعم کلی غذا شناخته می شوند، طعم غذاها را در سراسر جهان تقویت می کنند.
صادرات فلفل سیاه، فلفل قرمز و فلفل شیرین نیز رشد قابل توجهی داشته و از ۸٫۳ میلیون دلار به ۱۰٫۶ میلیون دلار رسیده است.
آمریکا،ویتنام در رتبه اول و دوم مشتریان ادویه ترکیه قرار دارند.