به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از حریت، در نیمه اول سال 2024، صادرات ادویه ترکیه به میزان چشمگیر 27 درصد افزایش یافت و از 89 میلیون دلار به 113 میلیون دلار رسید. تا پایان سال، هدف این بخش صادرات 250 میلیون دلاری ادویه جات است.
ادویه های ترکی که به دلیل کاهش نیاز به نمک و افزایش طعم کلی غذا شناخته می شوند، طعم غذاها را در سراسر جهان تقویت می کنند.
صادرات فلفل سیاه، فلفل قرمز و فلفل شیرین نیز رشد قابل توجهی داشته و از 8.3 میلیون دلار به 10.6 میلیون دلار رسیده است.
آمریکا،ویتنام در رتبه اول و دوم مشتریان ادویه ترکیه قرار دارند.
