به گزارش پایگاه خبری یاز اکو وی افزود: اینکه به چه نحوی در بازارسازی، تبلیغات و مشتری یابی در جهان فارغ از مرزهای جغرافیایی عمل کنیم موضوعی است که بر تضمین بقا و سطح مشارکت بستگی دارد.
وی ادامه داد: شایسته است متناسب با پیشرفت های جهانی، شیوه های نوین، به کار گرفته شده و با مشارکت جمعی برای برونرفت از محدودیت ها و سد های فیزیکی و فکری گام برداریم.
ثبت ملی ۹ نشان منطقه جغرافیایی قالی آذربایجان شرقی
علی راستی با اشاره به ثبت ملی ۹ نشان منطقه جغرافیایی قالی آذربایجان شرقی در اداره کل مالکیت های صنعتی کشور گفت: این نشان شامل تبریز، هریس، تابلو فرش سردرود، مهربان، بخشایش، خواجه، سراب، شربیان و آذرشهر است که از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ در اداره کل مالکیت های صنعتی کشور به ثبت رسیدند.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت و معدن و تجارت آذربایجان شرقی در ادامه از اشتغال بیش از ۲۰۰ هزار بافنده فرش در استان آذربایجان شرقی خبرداد و آن را نشانگر ظرفیت بالای استان در بخش تولید فرش دستباف دانست.
وی ادامه داد: کسب عنوان پایتخت فرش جهان در سال ۲۰۱۳ توسط سازمان جهانی وایپو و شورای جهانی صنایع دستی آسیا و اقیانوسیه و وجود دانشکده فرش در دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز همگی دلیلی محکم بر ظرفیتهای بالای قالی در استان آذربایجان شرقی است و نیاز است تا بر اساس بومی سازی فرهنگی مطابق با رفتارهای جهانی در این حوزه برخورد کنیم.