به گزارش پایگاه خبری یازاکو، منصور رستم نژاد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل، اظهار کرد: اردبیل به عنوان یکی از قطبهای تولید تخم مرغ در کشور، سالانه بیش از ۶۵۰۰ تن از این محصول با ارزش را تولید میکند و تخم مرغ را یکی از کاملترین مواد غذایی در دسترس دانست که نقش مهمی در حفظ سلامت بدن ایفا میکند.
وی با اشاره به وجود ۲۱ واحد پرورش مرغ تخم گذار با ظرفیت ۷۴۹۰۰۰ قطعه در استان، افزود: سرانه مصرف تخم مرغ در اردبیل نیز ۱۲/۱۴ کیلوگرم است که نشان از جایگاه ویژه این محصول در سبد غذایی مردم استان دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، با تاکید بر اهمیت روز جهانی تخم مرغ، بیان داشت: این ماده غذایی ارزشمند، منبع غنی از پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی است و میتواند نقش مهمی در تامین نیازهای غذایی بدن ایفا کند.
لازم به ذکر است که هر عدد تخم مرغ حاوی ۱۰/۵ درصد چربی، ۱۱ درصد مواد معدنی، ۱۲/۵ درصد پروتئین و ۱ درصد قند است و از نظر ارزش غذایی با ۱۲۰ گرم شیر یا ۵۰ گرم گوشت بدون چربی برابری میکند.
با توجه به اهمیت تخم مرغ در سبد غذایی خانوارها، سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل برنامههای مختلفی را برای افزایش تولید و بهبود کیفیت این محصول در دست اجرا دارد.