آب انبار عمارت تاریخی ساعت تبریز احیا و مرمت می‌شود - یازاکو
اخبارمیراث و گردشگری

آب انبار عمارت تاریخی ساعت تبریز احیا و مرمت می‌شود

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، رضا جانفشان نوبری گفت: مرمت و بازسازی مجموعه عمارت میدان ساعت تبریز جزو اولویت‌های شهرداری منطقه هشت فرهنگی تاریخی تبریز است و بر این اساس عملیات مرمتی آب انبار این مجموعه توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه شروع شده است.

به گفته شهردار منطقه هشت فرهنگی تاریخی تبریز آب انبار عمارت تاریخی ساعت تبریز در زیرزمین این عمارت تاریخی قرار گرفته که متاسفانه در سالیان گذشته خاکریزی و به انباری تبدیل شده بود.

جانفشان می گوید با انجام کار کارشناسی دقیق، نقشه‌های مرمتی این آب انبار، تهیه و عملیات مرمتی و ساماندهی این آب انبار در روز‌های اخیر توسط معاونت فنی و عمرانی منطقه هشت آغاز و هم اکنون ادامه دارد.

عملیات مرمتی آب انبار به صورت ترکیب طاق آجری و دیواره سنگی، همگون با بافت تاریخی عمارت ساعت اجرایی می‌شود که بعد از مرمت در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا