تاکید فرماندار آذرشهر برای تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال - یازاکو
اخباربانک و بیمه

تاکید فرماندار آذرشهر برای تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، رحمت اللهی افزود: متاسفانه برخی بانک‌های عامل شهرستان با وجود تامین منابع مالی تسهیلات تکلیفی اشتغال و ماده ۱۸، در پرداخت این تسهیلات به متقاضیان کوتاهی می‌کنند.

وی با تعیین ضرب العجل ۲ ماهه به بانک‌های آذرشهر افزود: بانک‌های عامل شهرستان موظف هستند پرونده متقاضیان تسهیلات اشتغال را در مدت ۲ ماه آتی تعیین تکلیف و تسهیلات متقاضیان واجد الشرایط را پرداخت کنند.

فرماندار آذرشهر با اشاره به رتبه ۲۰ این شهرستان در سامانه رصد افزود: واحد‌های تولیدی و صنعتی در شهرستان آذرشهر با کمبود نیروی انسانی مواجه هستند، اما به دلیل تعلل در ثبت آمار اشتغال متقاضیان در سامانه رصد، این شهرستان در رتبه ۲۰ استانی قرار دارد.

رحمت اللهی تصریح کرد: به منظور حل مشکل بیکاری و تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحد‌های تولیدی شهرستان، دستگاه‌های اجرایی متولی موظف هستند در بروز رسانی آمار اشتغال در سامانه رصد اهتمام جدی اهتمام جدی داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا