• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 2 April - 2025
0

اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک صنعتی اردبیل

  • کد خبر : 166355
  • 09 دی 1403 - 14:00
اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک صنعتی اردبیل
یازاکو - استاندار اردبیل از اختصاص اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، مسعود امامی یگانه روز یکشنبه ضمن بازدید از شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل در جریان آخرین وضعیت اقدام‌های انجام شده برای تامین زیرساخت‌های این شهرک قرار گرفت.

استاندار اردبیل با اشاره به اجرای مسیر ورودی شهر اردبیل بیان کرد: ورودی شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل به طول ۲ کیلومتر از جمله پروژه‌های در حال اجرا است که برای تامین اعتبار مورد نیاز تکمیل طرح مقرر شد پیگیری لازم از طریق سازمان برنامه و بودجه کشور انجام شود.

وی اظهار کرد: همچنین مقرر شد برای تامین اعتبار ساختمان مرکز فناوری و کسب و کار که با زیربنای یک هزار و ۳۰۰ مترمربع در حال احداث است و در دهه مبارک فجر به بهره‌برداری خواهد رسید، مساعدت شود.

امامی یگانه افزود: مرکز فناوری و کسب و کار شرکت شهرک‌ صنعتی شماره ۲ اردبیل در قالب یک کلینیک با حضور مشاوران تخصصی راه‌اندازی خواهد شد تا واحدهای تولیدی بتوانند در بحث تولید و صادرات ظرفیتهای در این مجموعه استفاده کنند.

امامی یگانه با اشاره به اینکه مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل که جزو پروژه های ضروری این شهرک افزود: در مجموع ۱۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک در نظر گرفته شده است ضمن اینکه از منابع ملی هم برای تامین سایر اعتبارهای مورد نیاز پیگیری خواهد شد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=166355

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});