به گزارش پایگاه خبری یازاکو، رئیس سازمان اطلاعات ملی ترکیه در چند روز گذشته در سفر به تهران با تعدادی از مقامات ارشد امنیتی جمهوری اسلامی ایران دیدار کرده است.این مقام ارشد اطلاعاتی ترکیه همچنین در این سفر با علیاکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار و درباره موضوعات دوجانبه و مسائل منطقه به ویژه اوضاع جاری سوریه به گفتوگو و تبادل نظر پرداخت.
در این دیدار موضوعات دوجانبه، منطقهای و وضعیت سوریه مورد بررسی قرار گرفت و دو طرف تأکید کردند که روابط دو کشور بسیار نزدیک و برادرانه است و در عمده موضوعات اشتراک نظر دارند. اگر چه جزییات و اهداف سفر کالین و محتوای گفتوگوهای او با مقامات ایرانی منتشر نشده، ولی شنیدهها حاکی از این است که با توجه به دو سفر اخیر کالین به دمشق و دیدارش با احمد الشرع ، وضعیت سوریه پس از سقوط بشار اسد از جمله مهمترین مباحث مورد گفتوگو در این سفر بوده است.
ابراهیم کالین که در گذشته سخنگوی رجب طیب اردوغان رئیس جمهور و رئیس حلقه مشاوران امنیت ملی و سیاست خارجی ترکیه بوده، پس از انتخابات ۲۰۲۳ ریاست جمهوری ترکیه، عهدهدار سازمان ملی اطلاعات ترکیه (میت) شد.