• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Thursday - 20 February - 2025
2
وزیر ورزش و جوانان:

سازمان ملی جوانان احیا می‌شود

  • کد خبر : 171295
  • 27 بهمن 1403 - 9:04
سازمان ملی جوانان احیا می‌شود
یازاکو - وزیر ورزش و جوانان از احیای سازمان ملی جوانان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، احمد دنیامالی روز جمعه، ۲۶ بهمن ماه در جشنواره ملی اتفاق با تاکید براینکه سیاست‌های کلی دولت رفاه، دولت ترجمان جدیدی در بحث‌های اجتماعی خواهد داشت، اظهار کرد: رفتار و دیالوگ‌های رئیس جمهور نشان می‌دهد که این دولت کاملا مردمی است.

وی با اشاره به اینکه هدف داریم تا نقش جوانان را در نظام حکمرانی برجسته‌تر کنیم، ادامه داد: سازمان ملی جوانان را باری دیگر احیا ، برنامه ریزی‌های آن انجام شده و ما در حال اجرای آن هستیم‌‌.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه تلاش ما براین است سازمان ملی جوانان را بصورت مستقل احیا کنیم، گفت: ماموریت‌های این سازمان بسیار وسیع بوده است، ما برنامه‌های متنوع و وسیعی در حوزه‌ی جوانان داریم، و از جوانان نیز می‌خواهیم در این زمینه به ما کمک کنند.

دنیا مالی تاکید کرد: حوزه‌ی ماموریتی ما ایجاد هارمونی در بخش‌های مختلف دولت است، می‌توانیم در بخش‌های حکمرانی بیشتر از جوانان استفاده کنیم و در این دوره از دولت با دادن نقش و سهم بیش از پیش از ظرفیت جوانان بهره‌مند شویم.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=171295

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});