به گزارش واحدترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از دیلی صباح وی ادامه داد:اولین سرویس 18 اسفند از تهران و 19 اسفند از وان خواهد بود.
اورال اوغلو در بیانیه ای کتبی گفت : این حرکت در راستای هدف تقویت همکاری های بین المللی ترکیه در حمل و نقل ریلی گام برمی دارند.
در همین راستا وزیر راه آهن با بیان اینکه در نتیجه مذاکراتی که با سازمان راهآهن ایران انجام شد، خدمات قطار تهران – وان از سر گرفته میشود، یادآور شد: در سالهای 2019 تا 2020 حدود 10 هزار مسافر بین دو شهر جابجا شدهاند.
“تحرک گردشگری”
وی گفت: همکاری های ریلی ترکیه و ایران از نظر تقویت حمل و نقل منطقه ای و افزایش تحرک گردشگری از اهمیت بالایی برخوردار است و از سرگیری خدمات قطار تهران – وان باعث تقویت بیشتر روابط اقتصادی و فرهنگی می شود.
وی گفت: “قطار مسافری تهران – وان روزهای یکشنبه و چهارشنبه ساعت 12:35 از تهران و روزهای دوشنبه و پنجشنبه ساعت 20 از وان حرکت می کند. مسافران سفری 22 ساعته خواهند داشت. بلیت ها از روز سه شنبه 4 بهمن ماه پیش فروش می شود.
