• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Sunday - 9 March - 2025
2

۹۰ درصد گردش مالی آذربایجان‌شرقی توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد

  • کد خبر : 173604
  • 19 اسفند 1403 - 14:15
۹۰ درصد گردش مالی آذربایجان‌شرقی توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد
یازاکو - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: بیش از 90 درصد گردش مالی استان توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد.

به گزارش یازاکو، طاهر روحی؛ سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی امروز در کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد گردش مالی استان توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد، از آمادگی و اهتمام استانداری آذربایجان‌شرقی در راستای همراهی با اتاق تبریز برای حل مشکلات موجود خبر داد.

وی بروکراسی اداری را یکی از موانع فعالان اقتصادی دانست و گفت: در این زمینه استانداری آمادگی دارد تا در صورت نیاز ورود کرده و دستگاه‌های اداری را به حذف بروکراسی‌های زائد و همکاری بیشتر با بخش خصوصی ترغیب کند.

رضا جعفری؛ رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تبریز با اشاره به اهمیت صنایع غذایی و وجود واحدهای متعدد تولیدی در استان، هدف از تشکیل این کمیسیون را شناسایی مشکلات فعالان این حوزه به صورت ریشه‌ای و کارشناسی‌شده عنوان کرد.

وی با بیان این مطلب از تدوین برنامه جامع و فراگیر در این کمیسیون برای بررسی دقیق مشکلات تمامی حوزه‌های مرتبط با صنایع غذایی با حضور تمام انجمن‌های ذیربط خبر داد.

یونس ژائله؛ رئیس اتاق تبریز در این نشست به اهمیت و نقش ویژه صنایع غذایی تاکید کرد و افزود: استان آذربایجان‌شرقی در این زمینه نقش فعالی در کشور بر عهده دارد.

وی افزود: علیرغم ظرفیت بالای استان در حوزه صنایع غذایی، این میزان در مقایسه یا مقیاس جهانی رقم قابل توجهی نیست و ما باید تلاس کنیم تا توانمندی‌های بالفعل خود را بالقوه کنیم.

ژائله با بیان اینکه جای کمیسیون صنایع غذایی در اتاق تبریز خالی بود، ابراز امیدواری کرد: با آغاز به کار این کمیسیون و گردهم‌آمدن و همفکری تمام تشکل‌های ذیربط، مشکلات موجود احصاء و راهکارهای مناسب برای حل آن‌ها پیشنهاد شود.

وی گفت: در این زمینه می‌توان از ظرفیت شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز بهره برد.

رئیس اتاق تبریز بر لزوم افزایش ارتباط واحدهای صنعتی با دانشگاه‌ها، تمرکز بر تولید محصولات دانش‌بنیان و جدید و به‌کارگیری مشاین‌آلات و تجهیزات به‌روز در این حوزه شد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=173604

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});