• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Saturday - 3 May - 2025
0

پیشرفت ۸۰ درصدی آزادسازی مسیرگشایی خیابان شهید بی‌مثل

  • کد خبر : 178546
  • 13 اردیبهشت 1404 - 10:30
پیشرفت ۸۰ درصدی آزادسازی مسیرگشایی خیابان شهید بی‌مثل
یازاکو - شهردار تبریز در بازدید روز تعطیل خود از مسیرگشایی شهید بی مثل از آزادسازی سی‌ و سومین ملک واقع در مسیر این خیابان ۱۸ متری خبر داد.

به گزارش یازاکو، یعقوب هوشیار شهردار تبریز به همراه یاسین بجانی عضو شورای اسلامی شهر، سامان احمدزاده معاون فنی و عمرانی خود و جواد صدیقی شهردار منطقه ۴ و رضازاده مدیر املاک شهرداری تبریز در بازدید جمعه های بدون تعطیل از مسیرگشایی شهید بی‌مثل با اشاره به آزادسازی سی‌ و سومین ملک واقع در مسیر، به تسریع تکمیل این خیابان تاکید کرد.

در این بازدید جواد صدیقی شهردار منطقه ۴ با اشاره به اهتمام این منطقه برای تملک و آزادسازی املاک باقیمانده این خیابان تشریح کرد: از ۴۳ ملک واقع در مسیر، ۱۰ ملک باقیمانده که اقدامات تملک آن را با جدیت دنبال می کنیم.

وی افزود: پروژه مسیرگشایی ۱۸ متری شهید بی مثل خواسته چندین دهه ای شهروندان بوده و حکم آباد را به فیضیه وصل می کند.

او ادامه داد: مسیرگشایی این خیابان ۱۸ متری به طول ۴۳۵ متر، باتوجه به قرارگیری در بافت فرسوده از لحاظ ایجاد دسترسی و ارزش افزوده حائز اهمیت است.

به گفته صدیقی محدوده خیابان شهید بی مثل، یکی از معابر پرتراکم و پرتردد منطقه ۴ است که اهمیت این مسیرگشایی را دوچندان می‌کند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=178546

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});