به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از نشریه “The Hill” در این گزارش آمده است که بهترین سناریو برای چین، جنگی بیپایان و فرسایشی است که روسیه را تا حد امکان تضعیف کند.
نشریه همچنین تأکید میکند که سه گزینه برای پایان جنگ در اوکراین وجود دارد، اما تنها یکی از آنها برای چین سودمند است: اگر روسیه در اوکراین پیروز شود، پوتین بیش از حد به خود مطمئن خواهد شد و ممکن است به یک کشور عضو ناتو حمله کند یا تلاش کند قزاقستان شمالی را به خاک خود ضمیمه نماید، که اینها به نفع چین نخواهد بود.
اگر روسیه در اوکراین شکست بخورد، سناریوهای بیثباتکننده زیادی به وجود خواهد آمد که برای چین نامطلوباند.
روسیهای که کاملاً شکست خورده، ممکن است به سمت خشونت داخلی کشیده شود و ثبات در اوراسیا را بر هم زند. ممکن است ولادیمیر پوتین با کودتا سرنگون شود و رژیم او فرو بپاشد. درگیریهای داخلی میان نخبگان حاکم اجتنابناپذیر خواهد بود و احتمال آغاز جنگ داخلی وجود دارد.
بنابراین، مطلوبترین سناریو برای چین، پیروزی روسیهای است که به شدت تضعیف شده است. در این حالت روسیه ضعیف بهعنوان یک دولت دستنشانده پکن باقی خواهد ماند. چنین روسیهای برای چین ایدهآل است.