• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 29 October - 2025
1
استاندار آذربایجان شرقی:

مدرسه‌سازی، زیربنای توسعه ملی و مقدس‌ترین عبادت است

  • کد خبر : 189294
  • 07 آبان 1404 - 20:17
مدرسه‌سازی، زیربنای توسعه ملی و مقدس‌ترین عبادت است
یازاکوـ استاندار آذربایجان شرقی گفت: مدرسه‌سازی نه تنها یک وظیفه ملی، بلکه مقدس‌ترین عبادت است.

به گزارش یازاکوـ بهرام سرمست در بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان که با حضور وزیر امور خارجه، عباس عراقچی، و جمعی از خیرین مدرسه‌ساز برگزار شد، با بیان اینکه مدرسه تنها یک ساختمان نیست، گفت: مدرسه، زیربنای ملی است و یک کارخانه برای رشد و توسعه کشور به شمار می‌رود. امروز که ایران با تحریم‌ها و تهدیدات دشمنان روبه‌روست، این مدارس هستند که نسل‌های آینده را برای مقابله با چالش‌ها آماده می‌کنند.

وی سپس به اولویت‌های دولت در زمینه آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: نهضت مدرسه‌سازی امروز یکی از اولویت‌های دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب است. ایشان توسعه کشور را به درستی اولویت‌دار کرده‌اند و هیچ رئیس‌جمهوری در تاریخ ایران به اندازه دکتر پزشکیان به ساخت مدارس اهمیت نداده است. تجربیات ریاست جمهوری از ساخت خانه‌های بهداشت، الگوی خوبی برای این مسیر بوده است.

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اهمیت مدرسه‌سازی در راستای عدالت محوری دولت گفت: در دولت کنونی، مدرسه‌سازی بخشی از مسیر تحقق عدالت اجتماعی است. آذربایجان شرقی از استان‌های پیشرو در این زمینه است و این دستاورد بزرگ به همت خیرین و مشارکت آنان در ساخت مدارس حاصل شده است.

وی همچنین تبریز را به عنوان شهری پیشرو در این حوزه معرفی کرده و افزود: آذربایجان و تبریز، شهر اولین‌ها، شهر بدون گدا و شهر اولین سازنده مدارس نوین هستند. این استان با مشارکت فعال خیرین، بیش از نیمی از پروژه‌های مدرسه‌سازی خود را به ثمر رسانده است.

سرمست در ادامه گفت: این افتخار بزرگ برای آذربایجان است که مردم آن پیش از دولت، برای ساخت مدارس اقدام می‌کنند. ما به مردم عزیز آذربایجان اطمینان می‌دهیم که دولت و استانداری آذربایجان شرقی همیشه در کنار خیرین خواهند بود و تمامی اقدامات لازم برای تسهیل فرآیندهای اداری در این مسیر را انجام خواهند داد.

وی با بیان اینکه «ساخت مدارس مقدس‌ترین عبادت است»، از همه خیرین خواست تا با حمایت‌های خود، به گسترش این نهضت بزرگ ادامه دهند و همگان را به همیاری در ساخت آینده‌ای بهتر برای نسل‌های آینده دعوت کرد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=189294

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.