به گزارش یازاکو، حجت الاسلام مطهری اصل در ۲۹ مین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی با بیان اینکه در قرآن مبین بارها تاکید شدهاست ،باید تجارت و ثروت آفرینی به اهلش سپرده شود گفت:اهمیت اقتصاد برای ایستادگی و دوام یک ملت آنقدر مهم است که بارها تاکید شده تا کار باید به ادم کار بلد سپرده شود.
وی تصریح کرد: ما در بخش خصوصی استان و کشور افرادی داریم که با ظرفیت، توان و تجربه بالا می توانند اقتصاد کشور را نجات دهند.
امام جمعه تبریز در ادامه تاکید کرد: در بخش تجارت و اقتصاد بخش خصوصی توانمند می تواند جایگزین مناسبی برای بخش دولتی باشد چراکه بخش خصوصی علاوه بر تجربه و سرمایهدارد و به طور حتم به دنبال افزایش ارزش افزوده است و این درست نقطه مقابل بخش دولتی است که از سرمایه دولت و مردم هزینه می کند.
وی خواستار تغییر رویه دولت در نگاه به حوزه اقتصاد شد و اظهار داشت : باید حمایت و همراهی از بخش خصوصی جدی تر و عملی تر دنبال شود و دولت تنها به نظارت در حوزه اقتصاد اکتفا کرده وکار را به اهلش بسپارد.
وی ادامه داد: در این صورت است که ایران با قدمت بلند خود می تواند حرفی برای گفتن در دنیای اقتصاد داشته باشد.
وی تلاش و جدیت دست اندرکاران حوزه تولید را با درک تمام مشکلات وچالش های موجود ستود و افزود:ما حامی صددرصد پایت قشر دلسوز و پر تلاش هستیم.
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی تاکید کرد:
بخش خصوصی و فعال در تولید و تجارت بهترین گزینه برای سکانداری اقتصاد کشور است
حجت الاسلام مطهری اصل در ۲۹ مین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی با بیان اینکه در قرآن مبین بارها تاکید شدهاست ،باید تجارت و ثروت آفرینی به اهلش سپرده شود گفت:اهمیت اقتصاد برای ایستادگی و دوام یک ملت آنقدر مهم است که بارها تاکید شده تا کار باید به ادم کار بلد سپرده شود.
لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=190190
- ارسال توسط : پریسا رضاپور
- بدون دیدگاه
