به گزارش واحدترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل حریت با استناد به ارزیابی برای فهرست ۱۰۰ دسر برتر جهان در سال ۲۰۲۵، که در آن ۲۲۷۴ دسر با هم رقابت کردند، دسر آنتاکیه کونفه با میانگین امتیاز ۴.۵۱ در TasteAtlas که اطلاعاتی در مورد غذاهای محلی، نوشیدنیها، دسرها و رستورانهای سراسر جهان ارائه میدهد، رتبه اول را کسب کرد.
دراین لیست پس از کونفه، بستنی های از انگلیس و ایتالیا قرار گرفتند.
کونفه آنتاکیه از استان هاتای با قرار دادن پنیر بدون نمک و کشدار بین لایههای خمیر کادایف رنده شده تهیه میشود. سپس این دسر از دو طرف در کره سرخ شده و پس از تزئین با شربت سرو میشود. وهمچنین میتوان آن را با بستنی، سرو کرد.
کونفه آنتاکیا، دسر مخصوص هاتای، که در فهرست شهرهای خلاق یونسکو برای آشپزی قرار دارد، پس از دریافت گواهی ثبت نشان جغرافیایی در سال ۲۰۰۸، شناخته تر شد.
