به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، نادر فلاحی در بازدید از عملیات آسفالتریزی جاده دسترسی منطقه نمونه گردشگری فندقلو به تلهکابین حیران اظهارکرد: جاده دسترسی منطقه نمونه گردشگری فندقلو به تلهکابین حیران به طول ۳۰۰ متر در حال احداث است.
او با اشاره به ظرفیت منطقه نمونه گردشگری فندقلو برای جذب گردشگران داخلی و خارجی گفت: با توجه به طبیعت بکر و نادر فندقلو همهساله شاهد حضور خیل گردشگران از اقصی نقاط کشور و نیز گردشگران خارجی در این منطقه بودیم که این امر ضرورت ایجاد راه دسترسی از به تلهکابین از منطقه نمونه گردشگری فندقلو را نشان میدهد.
فلاحی با اشاره به مشکل جاده دسترسی منطقه نمونه گردشگری فندقلو به تلهکابین حیران افزود: به دلیل نبود این جاده حتی مردم خود استان نیز برای دسترسی به تلهکابین از جاده حیران استفاده میکردند اما با دستور استاندار اردبیل ایجاد زیرساخت راه از نمین و فندقلو به تلهکابین در دستور کار قرار گرفت و در حال تکمیل است.
مدیرکل میراثفرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با آسفالت اشاره به ایجاد رینگ دوم منطقه نمونه گردشگری فندقلو ادامه داد: این رینگ که جاده برگشت منطقه فندقلو خواهد بود نیز در حال اجرا بوده و در کنار این اقدامات در راستای فراهمسازی آسایش گردشگران و جلب رضایت آنها مجتمع خدماتی بهداشتی نیز در منطقه ایجاد میشود.
فرماندار شهرستان نمین نیز در این بازدید گفت: شهرستان نمین با وجود مزیتها و ظرفیتهای طبیعی گردشگری یکی از قطبهای مهم گردشگری منطقه به شمار میرود که توسعه زیرساختها میتواند رونق هر چه بیشتر در گردشگری شهرستان را فراهم کند.
عاطف ناصری با قدردانی از سرمایهگذار طرح اجرای پروژه جاده دسترسی منطقه نمونه گردشگری فندقلو به تلهکابین حیران و نیز مدیرکل میراثفرهنگی استان در تلاش و حمایت از اجرای این طرح بیان کرد: اجرای این طرح نمونهای شاخص از حمایت ادارهکل میراثفرهنگی استان از اجرای طرحهای سرمایهگذاری است.
وی افزود: اجرای جاده دسترسی منطقه نمونه گردشگری فندقلو به تلهکابین حیران نویدی برای حضور سرمایهگذاران در منطقه است تا با توجه به زیرساخت ایجاد شده و حمایتهای ادارهکل میراثفرهنگی استان حضوری فعال در شهرستان و منطقه نمونه گردشگری فندقلو داشته باشند.
ناصری اظهارکرد: بیان کرد: در کنار اجرای این طرح ادارهکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایعدستی استان در حوزه مرمت و بازسازی آثار باستانی و فرهنگی، تامین زیرساختهای گردشگری ، بومگردی که چندین طرح آماده بهرهبرداری است، احداث هتل چهارستاره و بخشهای دیگر فعالیتهای مناسب و مطلوبی در شهرستان داشته است.
او از اختصاص ۱۵ میلیارد ریال اعتبار برای بازسازی، ترمیم و توسعه مراکز گردشگری شهرستان خبر داد و گفت: این اعتبار در اختیار ادارهکل میراث فرهنگی استان قرار میگیرد تا در راستای رونق هر چه بیشتر گردشگری در شهرستان هزینه شود.