به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو، بر اساس گزارش ۳۰۰ صفحه ای اعلام شده در ۲۶ آگوست ، ترکی چهارمین زبان متداول است که در ایجاد محتوای وب سایت استفاده می شود.
زبان انگلیسی با ۶۰٫۴ درصد در بالاترین بخش این لیست قرار دارد.
روسیه با ۸٫۵ درصد از سایت های اینترنتی جهان نایب قهرمان است و اسپانیایی با ۴ درصد سوم است.
زبان ترکی با ۳٫۷ درصد در ردیف چهارم قرار دارد و پس از آن فارسی ، فرانسوی ، آلمانی و ژاپنی قرار دارند.
جمعیت چین ، ۱٫۴ میلیارد نفر است و ۱۸ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهد ، با این حال ،زبان چینی دراین لیست جایگاه دههم از ان خود کرده است.
مصطفی کراناتلیو ، بنیانگذار Vevo Medya ، در این ارتباط گفت: افرادی که در بخش های تبلیغات و روابط عمومی کار می کنند باید این گزارش را به خوبی تجزیه و تحلیل کنند.
در ترکیه افراد بین ۲۵ تا ۳۴ سال به طور مداوم از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند.
بر اساس این گزارش، فیس بوک محبوب ترین بستر رسانه های اجتماعی است که مردم ترکیه از آن استفاده می کنند. YouTube ، WhatsApp ، Facebook Messenger و Instagram این مسیر را دنبال می کنند.
وی ادامه داد: این گزارش همچنین تأکید می کند که یک ترک به طور متوسط روزانه ۷ ساعت و ۵۶ دقیقه صرف اینترنت می کند.
بر اساس این گزارش ، یک ترک چهار ساعت و ۱۹ دقیقه از طریق تلفن همراه در اینترنت و سه ساعت و ۳۷ دقیقه از رایانه استفاده می کند.
در این گزارش آمده است: مردم ترکیه به طور متوسط روزانه دو ساعت و ۵۷ دقیقه از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند.
در این گزارش امده است ،تعداد کاربران فعال اینترنت به ۴٫۶ میلیارد نفر رسیده است که تقریباً نیمی از جمعیت جهان را تشکیل می دهد و حدود ۹۲ درصد از این افراد از طریق تلفن های همراه به اینترنت متصل می شوند. شرکت هایی که نمی توانند خود را با این واقعیت وفق دهند به طور حتم ضرر خواهند کرد.