به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از دیلی صباح اسماعیل دمیر، رئیس صنایع دفاعی (SSB) اعلام کرد: آزمایشهای مختلف سامانه پدافند هوایی داخلی که قرار است در سال ۲۰۲۳ وارد تسلیحات نظامی ارتش شود، ادامه خواهد یافت.
وی گفت : ترکیه به تولید تسلیحات جدید ادامه خواهد داد و شش سامانه دفاع هوایی مختلف خواهد داشت.
پروژه Siper توسط غول های دفاعی ترکیه Aselsan، Roketsan و شورای تحقیقات علمی و فناوری ترکیه و موسسه تحقیق و توسعه صنایع دفاعی ترکیه هدایت می شود.
در همین راستا اولین تحویل در محدوده تولید سریال سامانههای کورکوت در سال ۱۳۹۸ انجام شد و سامانه پدافند هوایی سونگور نیز به بهرهبرداری رسید.
سامانه پدافند هوایی دارای قابلیت تیراندازی در حین حرکت به همراه شناسایی، تشخیص، شناسایی، ردیابی و تیراندازی ۳۶۰ درجه در شبانه روز است.
Sungur از نظر اثربخشی، مانورپذیری بالا، ظرفیت بالای ضربه به هدف و اقدامات متقابل از کلاس خود جلوتر است. این موشک مجهز به کلاهک تیتانیومی است و دارای قابلیت رؤیت است که امکان مشاهده هدف را از فاصله دور فراهم می کند.
در حالی که تحویل موشک های سامانه موشکی پدافند هوایی ارتفاع پایین هیسار-آ آغاز شده، تولید انبوه موشک های حصار-او نیز آغاز شده است. برد رهگیری سامانه Hisar-A 15 کیلومتر (۹٫۳ مایل) است، در حالی که برد سیستم Hisar-O 25 کیلومتر است. از سوی دیگر، Siper قرار است در سطحی باشد که بتواند با S-400 رقابت کند.
در ماه مارس، سامانه دفاع هوایی میان برد Hisar-O+، نسخه ارتقا یافته Hisar-O، شلیک آزمایشی را با موفقیت به پایان رساند که طولانی ترین آزمایش و بالاترین ارتفاع ازمایش شده درترکیه تا به امروز بود.
انتظار می رود سامانه پدافند هوایی در شرایط نامساعد جوی انواع تهدیدات هوایی ایجاد شده توسط هواپیماهای بالدار ثابت و چرخشی، بالگردها، موشک های کروز، هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) و موشک های هوا به سطح را از بین ببرد.