به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از حریت در سال جاری 650 میلیون شاخه گل بریده از گلخانه های ترکیه به 27 کشور اروپا صادر شده است.
صنعت گل شاخه بریده که در سال جاری 135 میلیون دلار ورودی ارز داشته است و نسبت به سال گذشته 50 درصد رشد داشته است.
این بخش با بهره گیری از فرصت ناتوانی اسپانیا و ایتالیا در کاشت گل به دلیل شیوع همه گیری، گل رابه 27 کشور در اروپا به ویژه هلند، آلمان و انگلیس با هواپیماهای باری و کامیون ارسال می کند.
میخک قرمز محبوب ترین گل است که 90 درصد از کل صادرات را تشکیل می دهد.
رابعه یلدیران، مهندس کشاورزی یک شرکت تولید و صادرات گل، گفت : 30 زن در فرآیند بریدن گل ها و سپس بسته بندی آنها برای فروش کار می کنند.
این بخش انتظار دارد سال را با درآمدی بالغ بر 150 میلیون دلار به پایان برساند.
فصل تابستان به پایان رسید و صادرات فصل زمستان را آغاز کردیم.
هارون یتر، رئیس انجمن صادرکنندگان گیاهان زینتی، گفت: ظرفیت تولید ما 30 درصد افزایش یافته است.
بر اساس اعلام اتحادیه صادرکنندگان گیاهان و محصولات زینتی که شامل صادرات گل های شاخه بریده، گیاهان داخلی و خارجی، پیاز گل و تاج گل است، ترکیه در سال 2020 علیرغم همه گیری ویروس کرونا به 83 کشور به ارزش 107 میلیون دلار گل صادر کرده است.
