به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، مرتضی خاتمی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان افزود: در این خصوص ما بانیان فرهنگی هم مقصر بودیم چرا که آن تنظیم گری را نداشتیم، نتوانستیم مسائل را درست تمییز بدهیم و هر مساله را در جای خودش قرار دهیم.
وی افزود: در نشریات محلی که اغلب مضامین سیاسی هم ندارند، در شهرستان های ایجرود و ماهنشان یک نشریه نیست که به پیشینه تاریخی، مذهبی، طبیعی اشاره کند، در حالی که وجود این چیزها موجب بالندگی می شود و نسل جوان را به خود باوری می رساند.
خاتمی با بیان اینکه هجوم فرهنگی آمده و سیل دارد همه را می برد، خاطرنشان کرد: مسائل اقتصادی که همه ما در آن رنجش داریم، اینها تاثیرگذار است، از سوی دیگر در خصوص مسائل فرهنگی هم هیچ خوراکی برای نوجوانان و جوانان نداریم .
وی خاطرنشان کرد: در آسیب ها همه اجزا را ببینیم و با صراحت و صداقت باید همه چیز را بیان کنیم.
خاتمی تصریح کرد: آنچه مد نظر رهبر معظم انقلاب هم هست این نیست که بیاییم و کلی گویی کنیم، باید بر ریز مسائل تمرکز کینم نه اینکه دعواهای حیدری و نعمتی راه بیندازیم و خودمان را به آنها مشغول کنیم.
خاتمی به ضرورت شناسایی آسیب ها و بیان آنها اشاره کرد افزود: جلسات جای تعارف تکه پاره کردن و تکرار مکررات نیست، ما باید آسیب ها را ببیبنم و آنها را موشکافی کنیم و دنبال حل مسائل باشیم.
وی با بیان اینکه ما از سیره ائمه دور حرکت می کنیم، اظهار داشت: ما با نتشار مضامین ناظر بر ایثار و نوع دوستی می توانیم فرهنگ جامعه را متحول کنیم.
خاتمی اظهار داشت: مسائل اجتماعی و فرهنگی استان به نوعی مسائل فراگیر کشوری است، آسیب ها کمش هم زیاد است، ولی واقعیت این است که باید بنشینیم برای مسائل و آسیب ها فکر کنیم و در جلسه ای مثل شورای فرهنگ عمومی باید بحث های طلبگی و جدی در این خصوص داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر در این جلسات صحبت های کلی بشود و اعضا بروند، چیزی اتقاق نمی افتد، فقط آسیب ها رشد می کنند.