• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Thursday - 24 April - 2025
9

تاثیر قطعی برق شرکت های سیمانی و فولادی بر بورس چیست؟

  • کد خبر : 47696
  • 04 بهمن 1400 - 9:30
تاثیر قطعی برق شرکت های سیمانی و فولادی بر بورس چیست؟
یاز اکو - سعید درخشانی، کارشناس بازار سرمایه به بیان ریسک‌های پیش روی صنایع پرداخت و سؤال مهم فعالان بورس پاسخ داد؛ تأثیر قطعی برق شرکت‌های سیمانی و فولادی بر کلیت بازار چیست؟

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از شهر بورس، سعید درخشانی درباره وضعیت بازار سرمایه، اظهار داشت: بانک مرکزی در انتظار نتیجه مذاکرات است و به همین خاطر، در مباحث مربوط به نقدینگی، سیاست‌های انقباضی به کار برده که این سیاست نیز کاهش پول در بازارها را در پی داشته است.

وی افزود: بورس نیز از این شرایط مستثنی نیست و در انتظار نتیجه مذاکرات است. در صورتی که توافق حاصل شود، با تزریق دلار می‌توان بازار را کنترل و سیاست انقباضی را کاهش داد. در صورتی هم که توافق حاصل نشود، ادامه این وضعیت امکان‌پذیر نیست و دولت به چاپ پول رو خواهد آورد. بازار فعلاً منتظر نتیجه مذاکرات است و پس از روشن شدن تکلیف آن، رشد می‌کند.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به مشکلات و دغدغه‌های فعالان بورس، خاطرنشان کرد: دخالت دولت در قیمت‌گذاری محصولات و مواد اولیه یکی از ریسک‌های بازار است، به طوری که قیمت محصولات پایین و قیمت مواد اولیه برای شرکت‌ها بالا باشد، ریسکی است که پیش روی بازار قرار دارد.

درخشانی یادآور شد: موضوع مالیات شرکت‌ها خوشبختانه تا حد زیادی در لایحه بودجه حل شده است، اما سایه افزایش نرخ بهره بین‌بانکی همچنان بر سر بازار سنگینی می‌کند و این موضوعات، ریسک‌های پیش روی بازار به حساب می‌آیند.

تاثیر قطعی برق شرکتهای سیمانی و فولادی بر بورس چیست؟

وی در مورد تأثیر قطعی برق شرکت‌های فولادی و سیمانی و تأثیر آنها بر کلیت بازار، گفت: قطعی برق و گاز صنایع تولید شرکت‌ها و در نتیجه سود آنها را کاهش می‌دهد. نسبت‌های پی بر ای نیز افزایش می‌یابد و قیمت‌ها پتانسیل افت بیشتر را نیز پیدا می‌کنند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=47696

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});