• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Monday - 10 November - 2025
7

کاهش اعتماد سرمایه گذاران در منطقه یورو

  • کد خبر : 57027
  • 16 فروردین 1401 - 15:00
کاهش اعتماد سرمایه گذاران در منطقه یورو
یاز اکو_اعتماد سرمایه گذاران در منطقه یورو به منفی 18 واحد کاهش یافت که پایین ترین سطح از جولای 2020 است.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از تی آر تی خبر شاخص اعتماد سرمایه‌گذاران در منطقه یورو در بحبوحه نگرانی‌ها از ادامه جنگ روسیه در اوکراین به پایین‌ترین سطح خود از جولای 2020 رسید.

بر اساس بیانیه Sentix که تحقیقات بازار را انجام می دهد و دفتر مرکزی آن در فرانکفورت قرار دارد، شاخص اعتماد عمومی سرمایه گذاران منطقه یورو که در ماه مارس منفی 7 واحد بود، در این ماه با 11 واحد کاهش به منفی 18 واحد رسید.

این شاخص به پایین ترین سطح خود از ژوئیه 2020 رسید و به منفی 9.2 واحد کاهش یافت.

شاخص انتظارات که انتظار سرمایه گذاران را برای 6 ماه آینده می سنجد، با 9 واحد کاهش به منفی 29.8 واحد رسید و به بالاترین افت سطح خود از دسامبر 2011 رسید.

جنگ اوکراین و تحریم ها، اقتصاد منطقه یورو را عملا به سمت رکود سوق داده است.

از سوی دیگر، شاخص وضعیت فعلی از 7.8 واحد به منفی 5.5 واحد کاهش یافت.

در این بیانیه آمده است که جنگ با اوکراین ، تحریم ها علیه مسکو و عدم اطمینان، اقتصاد منطقه یورو را به سمت رکود سوق داده است.

در این بیانیه آمده است که سرمایه گذاران انتظار سیاست پولی گسترده تری از بانک های مرکزی ندارند، زیرا نرخ افزایش تورم همچنان در سطح قابل توجهی است.

نظرسنجی اعتماد سرمایه گذار از بازه زمانی 31 مارس تا 2 آوریل با شرکت 1249 سرمایه گذار انجام شد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=57027

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.