به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایسنا، حبیب ابراهیمزاده در آیین امضای قرارداد تأسیس و راهاندازی پردیس علم و فناوری تخصصی کشاورزی و دامپروری که فیمابین پارک علم و فناوری، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و استانداری اردبیل به امضا رسید، اظهار کرد: استان اردبیل جز ۱۰ استان پیشرو کشور در راهاندازی دهکده نوآوری و پردیس تخصصی است تا با همکاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان بتوان این مجموعه تحولآفرین را راهاندازی کرد.
وی تصریح کرد: در هفت ماه گذشته مقدمات این کار مهیا شده تا با بازدید از پردیس تخصصی ثامن مشهد، بتوانیم از تجربیات آنها در فعالیت این مجموعه استفاده کنیم تا به صورت علمی و تخصصی اولین پردیس کشاورزی و دامپروری را در استان با حضور شرکتهای دانشبنیان راهاندازی کرده و فعال کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: الگوی رقابتی خوبی در استان در این زمینه شکل گرفته و تلاش ما بر این است تا بر اساس ابلاغ وزارت جهاد کشاورزی بخش کشاورزی را تا ۲۰ درصد از فناوریهای نوین و شرکتهای دانشبنیان بهرهمند کرده و ۱۰ درصد فروش محصولات را در این بخش متوجه تولیدات بخش کشاورزی کنیم.
ابراهیمزاده افزود: توسعه زیست بوم در این حوزه میتواند تحولآفرین باشد و سعی ما بر این است تا در کنار دهکده نوآوری، مزارع دانشبنیان را نیز با همکاری جهاد کشاورزی فعال کنیم تا شبکه گستردهای در تقویت این بخش و تحولآفرینی در پارک علم و فناوری شاهد باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: مدت قرارداد ما با کشت و صنعت مغان در راهاندازی این پردیس تخصصی ۳۳ ساله است که در هفت سال اول مدیریت با پارک علم و فناوری بوده و واگذاری آن با اختیار کامل به کشت و صنعت مغان انجام خواهد شد.
ابراهیمزاده اضافه کرد: با معرفی مدیریت این پردیس و تأمین اعتبار مالی به صورت مشترک با همراهی کشت و صنعت و دامپروری مغان و معاونت علم و فناوری، سعی ما بر این خواهد بود تا بهترین شرایط و موقعیت را برای تحولآفرینی در این بخش مهیا کنیم.
وی بیان کرد: در کنار ادارات زیرمجموعه جهاد کشاورزی، نمایندگان شرکت دانشبنیان در این جلسه حاضر شدند تا در ابعاد مختلف دام و طیور، گیاهان دارویی، بخشهای زنجیره تکمیل تولید محصول و… بتوانند دیدگاههای خود را ارائه کنند.
ابراهیمزاده در ادامه سخنان خود اظهار کرد: با صدور مجوز از وزارت علوم و توافق اولیه فعالیتها از فردا برای راهاندازی پردیس علمی، تخصصی انجام میشود که در گام نخست پنج هزار متر مربع فضای مسقف در اختیار ما قرار گرفته و قرار است در پنج هکتار زمین این پردیس تخصصی را راهاندازی کنیم.
وی پیش مقدمه فعالیت این پردیس را راهاندازی مرکز رشد مشترک اعلام کرد و گفت: در کنار این امر امسال چهار مرکز نوآوری در استان راهاندازی میشود تا با همکاری ۲ آزمایشگاه گیاهان دارویی و عسل بتوانیم خدمات مطلوب به بهرهبرداران این حوزه ارائه کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل تصریح کرد: در کشت و صنعت مغان ۲ شرکت دانشبنیان هم اکنون فعالیت میکنند که فعالیت آنها در حوزه کشت بافت گیاهان و کشت رویشی است که از ظرفیت آنها نیز بهره خواهیم برد.