اتحادیه اروپا پیشنهاد استفاده از دارایی های روسیه برای بازسازی اوکراین را داد - یاز اکو
اخباربین المللی

اتحادیه اروپا پیشنهاد استفاده از دارایی های روسیه برای بازسازی اوکراین را داد

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از خبرگزاری آپا، این مطلب را رئیس کمیسیون اروپا در مجمع جهانی اقتصاد در داووس بیان کرد.

اورسولا فون در لاین با بیان اینکه برای اولین بار در تاریخ اتحادیه اروپا به کشور مورد حمله کمک نظامی می کند گفت: ما به طور کامل قدرت اقتصادی خود را بسیج می کنیم.

رئیس کمیسیون اروپا افزود که بیش از ۱۰ میلیارد یورو کمک مالی کلان به اوکراین ارائه شده است. این بزرگترین بسته کمک مالی کلان است که اتحادیه اروپا تا کنون به یک کشور ثالث ارائه کرده است. ایالات متحده و سایر کشورها نیز تمام تلاش خود را انجام می دهند. این یک عملیات کمک اقتصادی بی سابقه در تاریخ معاصر است.

فون درلاین خاطرنشان کرد که همبستگی برای بازسازی اوکراین مهم است؛ هر گونه حمایت و بودجه ای مهم است و در صورت امکان باید از هر فرصتی از جمله دارایی های روسیه استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا