به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از تی آرتی ورلد ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، از معافیتی که به کشورش اجازه داده است به دریافت نفت خام ارزان قیمت از مسکو ادامه دهد، استقبال کرد.
پس از موافقت اتحادیه اروپا برای کاهش واردات نفت از روسیه، قیمت نفت افزایش یافته است و نگرانیها را در مورد تنگتر شدن بازار که در حال حاضر برای عرضه تحت فشار قرار گرفته، افزایش داده است.
قیمت نفت برنت در ماه جولای با 2.19 دلار الی 1.8 درصد افزایش به 123.86 دلار در هر بشکه در ساعت 0650 GMT رسید، پس از آنکه پیشتر به 124.10 دلار رسیده بود.
نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) با 4.05 دلار یا 3.5 درصد افزایش نسبت به روز جمعه، 119.12 دلار در هر بشکه معامله شد.
رهبران اتحادیه اروپا در اصل توافق کردند تا 90 درصد از واردات نفت از روسیه را تا پایان سال 2022 کاهش دهند و به این ترتیب بن بست با مجارستان بر سر سخت ترین تحریم اتحادیه اروپا علیه مسکو از زمان تهاجم سه ماه پیش به اوکراین را حل کنند.
