بین المللیواحد ترجمه

معاون وزیر امورخارجه آمریکا برای پیشبرد مسیر تریپ و چشم‌انداز صلح منطقه‌ای با مقامات ارمنستان دیدار کرد

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو‌به نقل از رسانه‌های ارمنی، سفارت آمریکا در ایروان اعلام کرد که آلیسون هوکر معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا، برای پیشبرد چشم‌انداز دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، در زمینه صلح منطقه‌ای وارد ارمنستان شده است.
بر اساس اعلام سفارت معاون وزیر خارجه در این سفر با نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان، آرارات میرزویان وزیر خارجه، آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت و روبن روبینیان معاون رئیس مجلس و نماینده ویژه امور عادی‌سازی روابط با ترکیه دیدار کرد.
سفارت آمریکا در بیانیه‌ای گفت: سفیر کویین از آلیسون هوکر معاون امور سیاسی وزارت خارجه آمریکا در ایروان استقبال کرد تا چشم‌انداز رئیس‌جمهور ایالات متحده برای صلح منطقه‌ای را پیش ببرد. او با نخست‌وزیر پاشینیان، وزیر خارجه میرزویان، دبیر شورای امنیت گریگوریان و معاون رئیس مجلس روبینیان دیدار کرد تا درباره گام‌های بعدی در تقویت شراکت راهبردی آمریکا–ارمنستان از طریق مسیر تریپ و یادداشت‌های تفاهم دو کشور گفت‌وگو کرده باشد.
لازم به ذکر است که مسیر ترامپ برای صلح بین‌المللی یک طرح اتصال‌محور در ارمنستان است که در اعلامیه مشترک ارمنستان و آذربایجان با میانجیگری آمریکا و امضای دو طرف در واشنگتن دی‌سی تشریح شده است. هدف این ابتکار ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی راهبردی از طریق تقویت سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی و بهبود کریدورهای حمل‌ونقل منطقه‌ای است. مسیر تریپ بخشی از طرح گسترده‌تر «چهارراه صلح» به‌شمار می‌رود.
علاوه بر این ارمنستان و ایالات متحده اخیراً سه یادداشت تفاهم دوجانبه درباره «مشارکت ظرفیت‌سازی در چارچوب چهارراه صلح»، «مشارکت نوآوری هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها»، و «مشارکت امنیت انرژی» امضا کرده‌اند که همگی با هدف تعمیق همکاری بلندمدت میان دو کشور طراحی شده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا