• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 14 May - 2025
8

از سال آینده از گردشگران ورودی به شهر ونیز هزینه دریافت خواهد شد

  • کد خبر : 69079
  • 13 تیر 1401 - 10:00
از سال آینده از گردشگران ورودی به شهر ونیز هزینه دریافت خواهد شد
یاز اکو- از اول سال ۲۰۲۳، گردشگرانی که مایل به سفر یک روزه به ونیز ایتالیا هستند، می توانند با پرداخت هزینه ورودی از این شهر دیدن کنند.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از آذرتاج، در این خصوص شورای شهر ونیز تصمیماتی را اخذ کرده است.

این منبع نوشت از ۱۶ ژانویه سال آینده تصمیم گرفته شده است که از گردشگرانی که به مدت یک روز از ونیز دیدن می کنند، هزینه ورودی ۱۰-۳ یورویی دریافت شود. طبق قوانینی که از ژانویه اجرایی می شود، افرادی که مایل به سفر روزانه به این شهر هستند، با پرداخت هزینه ورودی از طریق یک پلت، یک «کد QR» دریافت می کنند. هزینه ورودی بسته به تراکم گردشگر در شهر و تعداد مکان های رزرو شده متفاوت خواهد بود. محدودیت تراکم در شهر هنوز مشخص نشده است.

بر اساس این گزارش این قوانین برای گردشگرانی که در ونیز اقامت شبانه خواهند داشت، کودکان زیر ۶ سال، کسانی که در هتل ها رزرواسیون داشته باشند، دید و بازدید از ساکنان محلی ونیز و دانش آموزان اعمال نخواهد شد.

لازم به یادآوری است که در اکتبر ۲۰۱۹، شورای شهر ونیز تصمیم گرفت از تابستان ۲۰۲۰ برای بازدیدکنندگان یک روزه از شهر ونیز هزینه ورودی دریافت کند. ولیکن مصوبه مذکور در سال ۲۰۲۰ به دلیل همه گیری کرونا اجرا نشد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=69079

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});