به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، وحیده برنون عضو هیئت علمی دانشگاه در یادداشتی نوشت: پل طبیعت تهران با طراحی زیبا و معنادار با الهام از درخت و عنصر طبیعت طراحی شده است و عملکرد مطلوبی از یک فضای شهری پیاده را از خود به نمایش گذاشته است.
در پل بهاران تبریز ما شاهد طراحی و ساخت بی محتوا و مقلدانه ای هستیم که به همین شکل در اغلب شهرهای کشور به شکل ناآگاهانه توسط مدیریت شهری در حال انجام است.
در هر شهری و حتی در مقیاس کوچکتر در هر فضا و مکان شهری بایستی سیاستگذاران و طراحان به اقتضای موقعیت مکانی و عقبه هویتی و فرهنگی تاریخی آن به طراحی و آفرینش فضاهای معنی دار و زیبا و مطلوب همت گمارند.
این امر علاوه بر اهمیت زیبایی شناسی و منظر آفرینی منحصربفرد شهری، منجر به ارتباط شهروندان با فضاها و نیز خلق حس تعلق به مکان و حس هویت و این همانی با فضا و در نتیجه تجربه مطلوب انسان از شهر می شود که یکی از اساسی ترین ابعاد “شهروندی فعال” در شهرسازی امروزی است.
کلانشهری چون تبریز با تاریخ غنی و پرآوازه و با پشتوانه ی هویتی فرهنگی منحصربفرد خویش، آیا الگویی معنی دار برای طراحی المان و مناظر شهری خویش نیافته است تا بتواند پلی با منظر زیبا و منحصربه فرد و دیدنی برای شهروندان و ناظران خلق نماید؟
تاسف بار است برای تبریز کهن و تاریخی که سرشار است از روایتها و ادبیات و فرهنگهای شفاهی و مکتوب و وقایع تاریخی بی نظیر که ما شاهد طرحهای سبک سرانه و تقلیدی چون پل بهاران باشیم!!!!