به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از تی آر تی خبرصادرات پای مرغ به عنوان یک منبع غذایی ارزان قیمت شناخته می شود که به شکل سوپ و سرخ شده در چین به شدت مصرف می شود، با ارز خارجی که به این کشور می رسد، در حال افزایش است.
بر اساس اطلاعات اتحادیههای سراسری صادرکنندگان ترکیه ، تولید محصولات طیور در ۱۲ ماه گذشته تا تیرماه با ۱۳۹ درصد افزایش به ۲۵۹ میلیون دلار رسید.
صادرات رو به رشد به عراق که بازار عمده صنعت طیورترکیه است با 219 درصد افزایش به 99 میلیون دلار و به چین با 270 درصد افزایش به 63 میلیون دلار رسید.
میزان ارزی که پای مرغ به عنوان یک محصول صادراتی به کشور ترکیه وارد کرده است در مدت مشابه با 359 درصد افزایش به بیش از ۵۲ میلیون دلار رسیده است.
عثمان گدیک، رئیس هیئت مدیره شرکت مستقر در اوشاک که صادرات به چین دارد گفت این بخش در حال رشد است.

