قلع و قمع تغییر کاربری های غیر مجاز در شهرستان بستان آباد - یاز اکو
اخبارکشاورزی

قلع و قمع تغییر کاربری های غیر مجاز در شهرستان بستان آباد

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، اکبر منیری در گفتگو با خبرنگاران با بیان کرد: اجرای این احکام و دستورات دادستانی شهرستان با همکاری دادستان ، اداره راهداری و فرماندهی محترم نیروی انتظامی و با حضور مدیر و همکاری کارکنان اداره امور اراضی این شهرستان اجرا شده است.

وی افزود: تلاش مستمر اداره امور اراضی این شهرستان در سال جاری منجر به صدور 420 فقره اخطار توقف عملیات شده که 240 فقره پرونده تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان موفق شده210 مورد دستور قلع و قمع تبصره 2 ماده 10 را در روستاهای سعید آباد، شیرین بلاغ، بنه کهل، ایرانق، موسی قیه، اشرف آباد و چرزه خون اجرا کرده و تغییر کاربری های غیر مجاز را به حالت اولیه برگردانده و موجب آزادسازی حدود 64 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان شده است.

منیری ادامه داد: این مدیریت صیانت از اراضی زراعی و جلوگیری از تغییر کاربری های غیر مجاز را در اولویت برنامه های خود قرار داده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا