اجرای ۱۸۱ هزار متر مربع آسفالت ریزی در روستاهای شهرستان تبریز - یازاکو
اخبارراه و ساختمان

اجرای ۱۸۱ هزار متر مربع آسفالت ریزی در روستاهای شهرستان تبریز

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از خبرگزاری فارس؛ حجت الله سروری صبح امروز در جلسه بررسی مشکلات روستاهای شهرستان تبریز اظهار داشت: امسال اجرای طرح هادی ۳۴ روستا مصوب شده که با مساعد شدن شرایط جوی، کارهای عمرانی‌ مربوطه آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه مطالعه طرح هادی همه روستاهای تبریز به اتمام‌ رسیده است گفت: در همه روستاهای شهرستان تبریز حداقل یک فاز طرح هادی اجرا شده و در برخی روستاها هم طرح هادی بازنگری و فاز بعدی هم به سرانجام رسیده است.

وی با بیان اینکه آمارهای زلزله های اخیر نشان‌ دهنده اهمیت بالای مقاوم‌سازی در پایین آوردن میزان تخریب مساکن روستایی و تلفات انسانی است خاطرنشان کرد: مجموعه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و وزارت کشور باید با هماهنگی و هم‌افزایی، مشکلات پیش روی اجرای طرح های عمران‌ روستایی و مقاوم سازی مسکن روستاییان را حل کنند تا مشارکت و همراهی ساکنان روستاها با طرح های مذکور افزایش یابد.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی مشارکت مردم در طرح های مقاوم‌سازی مساکن روستایی را عامل‌ موفقیت این طرح ها دانست و تصریح کرد: برای کاهش شدت اثرات حوادث طبیعی و غیر طبیعی باید میزان مقاوم سازی مساکن افزایش یافته و اهمیت این مسئله در قالب فرهنگ سازی به مردم یادآوری شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا