به گزارش خبرنگار پایگاه خبری یاز اکو، شهرام دبیری افزود: سرمایه اصلی ما همین اعتماد مردم و کادر اجرایی است نه زمین و ساختمان و تجهیزات.
دبیری با بیان اینکه سعی کردیم بیمارستان را در تمامی ابعاد توسعه دهیم، ادامه داد: ما به دنبال توسعه کوتاه مدت برای توسعه بخش ها و یک توسعه بلندمدت برای ایجاد پلی کلینیک و هتل در جوار بیمارستان هستیم.
وی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات را نیز در بیمارستان راه اندازی کردهایم و مقالات زیادی نیز در دو مجله علمی بینالمللی بیمارستان منتشر شده است.
دبیری یادآور شد: هم اکنون در این مجموعه هیچ کمبودی از لحاظ دستگاه های مدرن وجود ندارد. وی در پایان تصریح کرد: مردم تبریز لایق بهترینها هستند و ما سعی میکنیم این شرایط را برای آنها فراهم بکنیم.
وی خاطرنشان کرد همواره با دانشگاه علوم پزشکی تبریز همکاری خوبی داشته ایم و در دوران دشوار کرونا پس از بیمارستانهای امام رضا و عالی نسب، بیمارستان ولیعصر تبریز میزبان بیشترین تعداد کروناییها بود و تنها کمتر از ۵ درصد از بیماران کرونایی در این بیمارستان فوت کردند.
در پایان این آیین، آمفیتئاتر و بخشها و دستگاههای جدید رادیوآنکولوژی، سرطانی، رادیوتراپی، امآرآی، گوارشی و طب هستهای افتتاح شد.
کمبود ۳ هزار تخت بیمارستانی در استان
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این آیین ضمن تشکر از مدیران مجموعه بیمارستان ولیعصر تبریز به خاطر گامهایی که در راه سلامت و افزایش دسترسی به خدمات سلامت در منطقه برمیدارند، گفت: در سند توسعه ۱۴۰۴ باید ۹۰۰۰ تخت در استان داشته باشیم در حالی که در پایان سال ۱۴۰۱ تنها دارای ۶ هزار تخت هستیم.
علی جنتی افزود: این در حالی است که بسیاری از زیرساختهای درمانی کشور از عمر بالای ۵۰سال برخوردارند.
وی خاطرنشان کرد حاکمیت باید بخشهای بیمه پایه و مکمل را گسترش داده و دغدغههای مردم را کم کند و بیش از پیش به اهمیت توریسم درمانی و توریسم سلامت اهمیت بدهد.