به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی در این آیین، ضمن تقدیر و تشکر از خانواده مرحوم مرتضی قصاب عبدالهی گفت: هرجا و مکانی که خانواده ایشان هستند همیشه دست به کار خیری داشته اند.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم ادامه داد: امیدواریم با استفاده از پتانسیل خیرین استان آذربایجان شرقی همچون حاج مردانی آذر، حاج آقا نوبری، قصاب عبدالهی و … بتوانیم کارهای زیادی در حوزه سلامت انجام دهیم و مراکزی همچون مرکز پیوند کبد را نیز به همت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و خیرین در استان احداث و راه اندازی کنیم که دیگر بیماران ما مجبور به سفر به شیراز و سایر استان ها نباشند.
وی گفت: خیرین عزیز استان آماده هر نوع همکاری و پیشقدم در کارهای خیر حوزه سلامتی هستند.
وی از کار خیرین در عرصه سلامت به نیکی یاد کرد و گفت: کسی که اموالش را در راه خدمت به خلق خدا خرج کند خدا به اموالش خیر و برکت عطا می کند.
امام جمعه تبریز، با تاکید بر ضرورت قدردانی از خدمات مدیران در دورههای مختلف گفت: تقدیر دکتر نقی پور از خدمات رئیس سابق دانشگاه امر بسیار پسندیده ای است که همه باید قدردان فعالیت های شاخص مدیران و خادمان ملت باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نیز در این مراسم، گفت: انجام کار خیر در حوزه سلامت از کارهای بسیار ارزشمند، ماندگار و از باقی الصالحات است که در کاهش آلام بیماران نقش بسزایی دارد و مصطفی قصاب حسینی یکی از این خیرین بزرگوار است که برای ایجاد، راه اندازی و تجهیز این مرکز کمک شایانی به دانشگاه علوم پزشکی تبریز کرده است.
دکتر بهمن نقی پور افزود: مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) مرکزی است که برای حدود ۱۰ میلیون نفر خدمات سلامتی ارائه می کند.
وی با تقدیر و تشکر از زحمات رئیس و مسئولین سابق دانشگاه علوم پزشکی تبریز که در این امر خیر سهیم بودند گفت: امیدواریم با ارائه خدمات پیشرفته این مجموعه بتوانیم خدمات سلامتی بهینه ای به مردم عزیز استان و شمالغرب کشور ارائه دهیم.
رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز نیز در این مراسم گفت: با توجه به نبود بخش درمان باید ۱۳۱ ، بیماران نیازمند با متحمل شدن هزینه های گزاف به تهران مراجعه می کردند که امروز پروژه بخش بستری ید درمانی و کلین روم ساخت داروهای شیمی درمانی یکی اززیباترین، مجهزترین و پیشرفته ترین پروژه هایی است که مورد افتتاح قرار می گیرد و این مشکل در استان ما رفع می شود و بیماران نیازمند می توانند در این مرکز درمان شوند.
دکتر محمدزاده، ادامه داد: پروژه کلین روم ( ساخت داروهای شیمی درمانی )نیز جزو پروژه هایی بود که از دیر باز مورد درخواست اساتید مرکز بود که با پیگیری های صورت گرفته و پیشنهاد مهندس دریاباز به خیر بزرگوار قصاب عبدالهی مورد توافق قرار گرفت.
وی ادامه داد: هدف از راه اندازی بخش کلین روم، ارتقاء خدمات دارویی داروهای سایتو توکسیک است و پلان این پروژه توسط کارشناسان سازمان انرژی اتمی تایید شده است.
گفتنی است: این دو پروژه توسط خیر بزرگوار حاج مصطفی قصاب عبدالهی و به یاد فرزندشان مرحوم مرتضی قصاب عبدالهی ساخته شده و به عنوان پروژه نمونه کشوری در نوع خود شناخته شده است.
مرکز ید درمانی با متراژ ۸۶۰ متر مربع و ۱۰ اتاق مجهز و کلین روم به متراژ ۱۰۵ متر مربع و با هزینه ای بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال ساخته شده است که امروز مورد افتتاح قرار گرفت.