به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از خبرگزاری فارس از مراغه، دانش آموزان 256 روستا در آذربایجان شرقی هنوز هم از مدارس کانکسی و فقرامکانات آموزشی رنج می برند.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی گفت : از 319 مدرسه کانکسی در آذربایجان شرقی 62 مدرسه بالای 10 نفر دانش آموز ساختمانی شده است.
فرهودی در بازدید از مدرسه کانکسی روستای باغ یری مراغه افزود : بیشتر مدارس کانکسی در استان کمتر از 10 نفر دانش آموزدارند که ساختمانی کردن آنها با گذشت زمان انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد : مدرسه روستای باغ یری مراغه پنج ماه پیش به خاطر جاگذاری نامناسب توسط روستائیان توسط گردباد واژگون شده است.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی در ادامه گفت : این مدرسه تا اول مهر امسال به همت خیرین ومشارکت نوسازی مدارس استان احداث خواهد شد.
وی افزود: برنامه دولت ساماندهی برای مدارس زیر 10 نفر دانش آموز استفاده از مدارس باسازه های سبک است.
فرماندار شهرستان مراغه نیز از اختصاص 280 متر زمین توسط اهالی برای ساخت مدرسه جدید در روستای باغ یری این شهرستان خبر داد.
آقای مینویی افزود : تا مهر ماه امسال به همت خیر و نوسازی مدارس استان مدرسه یک کلاس به همران خانه ای برای اقامت معلم در این روستا احداث و تحویل خواهد شد.
وی در ادامه گفت: با حضور مسئولان استان از دانش آموزان حادثه دیده براثر گردبادوخانوداه های آنها دلجویی شد.
19 فروردین دانش آموزان روستای باغ یری مراغه به خاطر واژگونی کانکس همه دانش آموزان و معلم مدرسه مجروح و به در بیمارستان سینا منتقل شدند.
در این حادثه کانکس مدرسه روستا ۱۰۰ درصد آسیب دیده و دیگر قابل استفاده برای دانش اموزان نمی باشد.
