به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، مجید غفارزاده، مدیر عامل این کارخانه روز سهشنبه اظهار داشت: برای توسعه این کارخانه ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده و با بهرهبرداری از آن، زمینه اشتغال برای بیش از ۳۵ نفر به صورت مستقیم فراهم شده است.
وی اضافه کرد: این کارخانه قادر است انواع آرد خبازی، بربری، سنگک، شیرینی، بیسکویت و ماکارونی را تولید و علاوه بر تامین نیاز مناطق هشترود، چاراویماق، بستانآباد، ترکمانچای و میانه، بخشی از محصول را به خارج از کشور صادر کند.
بر اساس این گزارش اقتصاد هشترود بر مبنای فعالیتهای کشاورزی استوار است و در این شهرستان سالانه حدود ۲۳۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و باغی تولید میشود که عمده محصول تولیدی آن گندم است و از اینرو این شهرستان به انبار غله آذربایجانشرقی شهرت دارد.
هشترود با وسعت یکهزار و ۹۹۰ کیلومترمربع، در ۱۲۰ کیلومتری تبریز واقع شده و از شمال با بستانآباد، از شرق با میانه، از غرب با مراغه و از جنوب با چاراویماق همجوار است.
گفتنی است مدیرعامل کارخانه آرد و سیلوی هشترود از خیران شهرستان به شمار میرود و طی یک سال اخیر بیش از سه هزار پرس غذای گرم، ۲ هزار بسته معیشتی و هزار بسته آموزشی و بهداشتی بین آسیبدیدگان کرونا توزیع کرده است.