• امروز : چهارشنبه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 4 December - 2024
از قره داغ تا قره باغ / پخت خیتاب(قئتاب) در فضولی
به میان دانشجویان دانشگاه تبریز آمده‌ایم تا صدای آنان را به گوش صنایع و نهادهای مختلف استان برسانیم

به میان دانشجویان دانشگاه تبریز آمده‌ایم تا صدای آنان را به گوش صنایع و نهادهای مختلف استان برسانیم

9:15 10 آذر 1403

بیست و هشتمین همایش توسعه صادرات غیرنفتی ایران در تبریز

22:09 24 آبان 1403
جشنواره موسیقی محلی و آیین های سنتی در شهر مورگول ترکیه

جشنواره موسیقی محلی و آیین های سنتی در شهر مورگول ترکیه

12:45 20 مرداد 1403
تمرکززدایی در همه جای دنیا مرسوم است

تمرکززدایی در همه جای دنیا مرسوم است

16:18 05 مرداد 1403

از قره داغ تا قره باغ / پخت خیتاب(قئتاب) در فضولی

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، خیتاب نوعی نان مغز دار است که توسط زنان و دختران عشایر قره‌داغ بصورت سنتی با استفاده از سبزی های طبیعی و گیاهان کوهی مانند غازایاغی، یاغلیجا، گزنه، قیون قولاغی، تهیه می شود که به جهت استفاده از روغن طبیعی و سبزیجات کوهی از طعم و مزه خاصی برخوردار است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=138403

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

});