• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
11

پروژه کابل‌کشی فیدرهای جدید اقدام ملی مسکن در سهند تبریز به اتمام رسید

  • کد خبر : 100450
  • 15 فروردین 1402 - 13:45
پروژه کابل‌کشی فیدرهای جدید اقدام ملی مسکن در سهند تبریز به اتمام رسید
یاز اکو - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از اتمام عملیات اجرایی پروژه کابل کشی فیدرهای جدید جهت تأمین برق مساکن طرح اقدام ملی مسکن در فاز ۳ شهر جدید سهند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، عباس حسامی با بیان این مطلب افزود: با تکمیل خروج فیدرهای جدید از پست مهر شهر جدید سهند، تعداد فیدرهای فشار متوسط شهر جدید سهند از ۱۲ به ۱۷ فیدر رسیده و در نتیجه قابلیت اطمینان و قدرت مانور شبکه، افزایش چشمگیری خواهد یافت.

وی با اشاره به تخصیص اعتبار ۶۰ میلیارد ریالی برای تأمین زیر ساخت‌های مساکن مهر گفت: علاوه بر جذب اعتبار مذکور، از محل منابع داخلی شرکت نیز مبلغ ۴۰ میلیارد ریال در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.

حسامی با تاکید بر اینکه با تکمیل کلیدخانه ۲۰کیلوولت توسط شرکت برق منطقه‌ای آذربایجان به تعداد پنج دستگاه، بهره‌برداری کامل از این پروژه میسر خواهد شد، افزود: تلاش تمامی همکاران مجموعه برق تبریز بر این است تا تأمین برق واحدهای قانون جهش تولید مسکن با اتخاذ تدابیر لازم همزمان با پیشرفت فیزیکی مجتمع‌های در دست احداث، صورت پذیرد.

پروژه کابل‌کشی فیدرهای جدید جهت تامین برق طرح اقدام ملی مسکن در شهر جدید سهند با استفاده از ظرفیت داخلی شرکت توزیع نیروی برق تبریز توسط امور توسعه و بهسازی شبکه اجرا شد و با مساعدت شرکت عمران این شهر هزینه‌ای بابت اخذ مجوز حفاری پرداخت نشده است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=100450

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});