• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
1

۵۰۰ هکتار از باغات کشت و صنعت مغان احیا شد

  • کد خبر : 105922
  • 01 خرداد 1402 - 12:15
۵۰۰ هکتار از باغات کشت و صنعت مغان احیا شد
یاز اکو - مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت:‌ در سال‌های اخیر ۵۰۰ هکتار از باغات کشت و صنعت بازسازی و احیا شده و کشت جدید هم به میزان ۳۰۰ هکتار در یک سال گذشته هدف‌گذاری شده است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، قاسم محمدی با بیان اینکه از ۲۳ هزار هکتار اراضی ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار مربوط به باغات است که ۵۰ درصد آن فرسوده شده است، اظهار کرد: نوسازی و بازسازی ۳۰۰ هکتار دیگر از باغات کشت و صنعت مغان هم برای امسال برنامه‌ریزی شده و در قالب این برنامه به‌تدریج درختان غیرمثمر، کم بازده و کهنسال حذف و نهال‌های مثمر و پربازده جایگزین آنها خواهد شد.

وی از تشکیل کارگروه توسعه باغات در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان خبر داد و گفت: این کارگروه به طور منظم ضمن بررسی آخرین وضعیت باغات، راهکارهای لازم را برای حل مسائل و مشکلات ارائه می‌دهد تا طرح جامع تحول تدوین و برنامه بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت هم مشخص و ابلاغ شود.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اضافه کرد: با توجه به اینکه در سالیان متمادی هیچ‌گونه سرمایه‌گذاری در باغات میوه شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان صورت نگرفته ، قسمت عمده‌ای از درختان مجتمع کهنه، پیر و فرسوده شده و باردهی استاندارد را ندارد.

محمدی توجه به زنجیره ارزش و جلوگیری از خام‌فروشی محصولات در کشت و صنعت مغان را ضروری دانست و گفت: با عبور از دورانی که کشت و صنعت مغان شرایط نامطلوبی داشته، در مقطع کنونی این مجموعه با بهره‌گیری از روش‌های نوین تلاش می‌کند تا به یک زنجیره ارزش افزوده، برندینگ و صادرات مناسب دست پیدا کرده و امکان تقویت و توسعه راهکارهای علمی و کارشناسی در این حوزه رقم بخورد.

وی بیان کرد: کشت و صنعت فراتر از یک شهرک صنعتی در تلاش است تا با تقویت زنجیره تولید ثروت‌اندوزی را مورد توجه قرار دهد که در این باب فراتر از تولید، مساله اساسی ما توجه به زنجیره ارزش و جلوگیری از خام‌فروشی محصولات است.

محمدی بیان کرد: با تلاشی که در این مجموعه آغاز شده، سعی ما بر این است تا محصولاتی متناسب با نیاز بازار و حتی بازارهای جهانی تولید کنیم که در این باب تولید بیش از ۶۰ نوع محصول با مشتقات متنوع هدف‌گذاری شده است.

وی به تولید شکر مصرفی در قالب‌های مختلف برای عرضه در فروشگاه‌ها، هواپیماها و رستوران‌ها اشاره کرد و گفت: امیدواریم همچنان تولیدات متنوعی را از کشت و صنعت مغان با برند مغانه شاهد باشیم.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ضرورت راه‌اندازی فروشگاه‌های زنجیره‌ای مغانه را با هدف عرضه محصولات با کیفیت بالا یادآور شد و گفت: امروز در محصولات لبنی کشت و صنعت با برند مغانه بازاریابی خوبی را انجام داده به طوری که در عرضه شیر خشک مشتریان بسیار زیادی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به تولید محصولات با استاندارد بالا را در قالب‌های مختلف افزود: در ۵۰ سال گذشته احداث کارخانه الکل با داشتن مواد اولیه ملاس مورد غفلت و بی‌توجهی قرار گرفته در حالی که با راه‌اندازی این کارخانه می‌توان ارزش افزوده بیشتری را از این محصولات نصیب استان کرد.

محمدی بیان کرد: اگر امکان سرمایه‌گذاری در این مجموعه با استفاده از جذب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی و ارزآوری فراهم آید به راحتی می‌توان فضای رقابتی خوبی را در عرصه‌های مختلف مهیا کرد.

وی ضرورت تجاری‌سازی محصولات کشت و صنعت را با برند مغانه یادآور شد و گفت: تجاری‌سازی محصولات این شرکت از ۱۳ مورد به ۴۷ مورد و سعی بر این است تا این تعداد به ۴۵ محصول در سال‌جاری افزایش داده شود.

محمدی با اشاره به سودآوری این شرکت افزود:‌ در سال گذشته در مجموع یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال سودآوری در این بنگاه عظیم اقتصادی صورت گرفته و برای امسال هم چهار هزار میلیارد ریال سودآوری برای این بنگاه عظیم اقتصادی پیش‌بینی شده است.

وی از برگزاری سمینار علمی مهار بحران آب و ایجاد فرصت‌های جدید در این حوزه خبر داد و گفت: به دنبال برگزاری همایش ملی زنجیره ارزش، برندینگ و صادرات سعی می‌شود تا با برگزاری این رویداد مشکلات و نارسایی‌های حوزه آب مورد بررسی قرار بگیرد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=105922

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});