وضعیت صادرات محصولات کشاورزی مطلوب نیست - یاز اکو
اخبارکشاورزی

وضعیت صادرات محصولات کشاورزی مطلوب نیست

به گزرش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایسنا، علیرضا کردلو، با اشاره به شرایط آب‌وهوای خاص استان زنجان، اظهار کرد: انواع ظرفیت‌ها به لحاظ تولید میوه‌های گرمسیری، سردسیری، باغات، زراعت دیم و آبی در استان وجود دارد؛ به‌طوری که در منطقه طارم اقلیم نیمه‌گرمسیری و در ۷۰ کیلومتری یک اقلیم سرد وجود دارد و این تنوع فراهم آورنده انواع تولیدات خواهد بود.

وی با بیان اینکه در سطح استان در حدود ۲.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می‌شود، اذعان کرد: کارنامه و وضع صادراتی در حوزه کشاورزی مطلوب نیست که در این بخش باید برنامه‌ریزی‌ها دقیق انجام شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه بزرگترین صادرات نفتی ایران در بخش کشاورزی در رتبه دوم بعد از پسته؛ کشمش است، افزود: استان زنجان نیز در این زمینه تولید ویژه و بالایی دارد به طوری که بعد از ایالات متحده آمریکا سومین تولیدکننده کشمش دنیا هستیم.

این مسئول با اشاره به صادرات کشمش از استان و اقدامات موثر در زمینه اصلاح ژن و چند قلوزایی گوسفندها، خاطرنشان کرد: استان زنجان صادرکننده بذر گندم به استان‌های دیگر است و ظرفیت‌های خوبی برای صادرات انواع محصولات دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا