روزانه ۲۰ تا ۲۲ نفر بر اثر کرونا در آذربایجان‌شرقی فوت می‌کنند - یاز اکو
آموزش و بهداشتاخبار

روزانه ۲۰ تا ۲۲ نفر بر اثر کرونا در آذربایجان‌شرقی فوت می‌کنند

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، روزبه رجایی روز دوشنبه اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار و ۵۸۱ بیمار کرونایی در بیمارستان های آذربایجان شرقی بستری هستند که از این تعداد ۳۱۴ مبتلا (حدود ۲۰درصد مبتلایان) در بخش ویژه بستری بوده و ۱۵۷ نفر نیز زیر دستگاه ونتیلاتور می باشند.  

وی افزود: روزانه ۳۰۰ نفر بر اثر شیوع کرونا به بیمارستان های آذربایجان شرقی مراجعه می کنند که در حدود یک هفته گذشته به شرایط ثبات رسیده و افزایش نیافته است.  

وی همچنین از اتمام واکسیناسیون بخش درمان و بیمارستان های آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: تقریبا تمام ۱۹هزار و ۲۵۰ کادر بیمارستانی و درمانی استان واکسینه شدند و نفرات معدود باقی مانده به عنوان آخرین فرصت امروز می توانند در واکسیناسیون شرکت کنند.  

رجایی ادامه داد: واکسیناسیون بخش بهداشت نیز همزمان در حال انجام بوده و ارایه آمار دقیق این بخش مربوط به حوزه بهداشت است.  

بر اساس آخرین گزارش ها، کادر بهداشت و درمان، نظام پزشکی، سالمندان تحت پوشش بهزیستی، جانبازان بالای ۷۰ درصد، پاکبانان و کادر آرامستان ها در آذربایجان شرقی تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفتند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا