• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Friday - 19 December - 2025
7

کلنگ زنی و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی شهرداری منطقه 3 تبریز با چهار هزار و 730میلیارد ریال اعتبار

  • کد خبر : 132406
  • 10 بهمن 1402 - 14:00
کلنگ زنی و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی شهرداری منطقه 3 تبریز با چهار هزار و 730میلیارد ریال اعتبار
یازاکو - شهردار منطقه 3 تبریز گفت: آیین کلنگ زنی و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، خدماتی، و رفاهی شهرداری منطقه 3 تبریز با چهار‌هزار و 730 میلیارد ریال اعتبار به مناسبت ایام مبارک دهه فجر و به صورت همزمان با دیگر مناطق شهردای تبریز برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از امور ارتباطات شهرداری منطقه 3 تبریز، علی قاسمی با اعلام این خبر گفت: آیین کلنگ زنی و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، خدماتی، و رفاهی شهرداری منطقه 3 تبریز به مناسبت ایام میبارک دهه فجر و به صورت همزمان با دیگر مناطق شهرداری تبریز با اعتباری بالغ بر چهار‌هزار و 730 میلیارد ریال برگزار خواهد شد.

او افزود: در این مراسم از چندین پروژه عمرانی شهرداری منطقه 3 تبریز با اعتباری بالغ بر 2 هزار و 350 میلیارد ریال بهره برداری و همزمان چند پروژه عمرانی و خدماتی نیز با اعتباری بالغ بر 2 هزار 380 میلیارد ریال کلنگ زنی می شود.

شهردار منطقه 3 تبریز ادامه داد: تملک و شروع عملیات مسیرگشایی خیابان حکیمی( آزادی به پاستور ) با 200 میلیارد ریال اعتبار ، آماده سازی و اجرای خیابان ها و معابر میدان تیر با اعتباری بالغ بر 2 هزار میلیارد ریال و همچنین شروع عملیات مجموعه ورزشی شهید تجلایی با 150 میلیارد ریال اعتبار از پروژه های این منطقه هستند که در این ایام کنگ زنی خواهند شد.

افتتاح نمازخانه و سرویس بهداشتی پارک باغشمال با 50 میلیارد ریال اعتبار، آسفالت ریزی اساسی معابر سطح حوزه منطقه 3 با 350 میلیارد ریال اعتبار ، کف سازی معابرزیر 16 متر سطح حوزه منطقه با 180 میلیارد ریال اعتبار و همچنین ساماندهی اساسی پارک زنگوله باغ و پارک مشروطه با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال اعتبار، آماده سازی و اجرای دیوار حائل قطعات آرایشگران در شهرک سفیر امید با 100 میلیارد ریال اعتبار، کف سازی معابر فرعی خیابان امام ( ره ) با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال وهمچنین مخزن آب 700 متر مکعبی پارک باغشمال با 50 میلیارد ریال هزینه و پارک محله ای حافظ با هزار متر مساحت وبا اعتباری بالبغ بر 100 میلیارد ریال از دیگر پروژه های عمرانی منطقه 3 هستند که به گفته شهردار منطقه 3 در ایام دهه فجرافتتاح و به بهره برداری خواهند رسید.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=132406

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.