• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 23 April - 2025
11

۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد رهاسازی شد

  • کد خبر : 142328
  • 19 اردیبهشت 1403 - 12:45
۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد رهاسازی شد
یازاکو - رییس امور آب مهاباد گفت: در سال آبی جاری ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد این شهرستان برای کمک به احیای دریاچه ارومیه رهاسازی شد.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، خالد رحمانی روز چهارشنبه اظهار کرد: این رهاسازی با حجم ۳۰ مترمکعب در ثانیه از سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه، تالاب های اقماری و سفره های زیرزمینی در حال انجام است و علاوه بر آن ۸۰ میلیون سهم بخش کشاورزی نیز طبق برنامه‌ تا شهریورماه رهاسازی می شود.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون وروی آب به دریاچه سد ۲۰ مترمکعب در ثانیه است اضافه کرد: هم اکنون حجم آب ذخیره شده پشت مخزن سد مهاباد به ۱۷۴ میلیون مترمکعب رسیده است.

رییس امور آب مهاباد گفت: سال گذسته در این ایام حجم آب ذخیره شده در داخل این سد ۱۵۳ میلیون مترمکعب بود و در مجموع ۱۰ میلیون مترمکعب آب برای احیای دریاچه ارومیه رهاسازی شده بود که امسال این مقدار افزایش چشمگیری داشته است.

وی در خصوص میزان بارش ها در ایستگاه هواشناسی تاج سد مهاباد نیز اظهار کرد: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۳۹۳ میلی‌متر بارندگی در این ایستگاه ثبت شده که حدود ۱۰۰ میلی‌متر از بارش های سال قبل بیشتر است.

وی افزود: امسال با توجه بارش‌های مناسب دبی ورودی آب سد مهاباد نیز افزایش چشمگیری داشته است و دبی ورودی آب در اول فروردین به ۸۶ مترمکعب در ثانیه، ۶ فروردینم به ۶۷.۵ مترمکعب در ثانیه و ۹ فروردین به ۶۴ متر مکعب در ثانیه رسیده بود.

رحمانی افزود: سال گذشته در این ایام ورودی آب سد مهاباد سه متر مکعب در ثانیه و خروجی آن نیز ۹ مترمکعب در ثانیه بود.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=142328

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});