مسعود پزشکیان قصد تغییر سیاست در قبال روسیه را ندارد

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از تاس، این سخنان را علی احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه بیان کرد.
احمدیان گفت: آقای پزشکیان قصد ندارد رویکردی که در دوره رئیس جمهور قبلی در قبال روسیه شکل گرفته بود را تغییر دهد. من چندین بار با آقای پزشکیان صحبت کرده ام، ایشان بر روی حفظ و توسعه روابط متمرکز است.
رئیس شورای امنیت جمهوری اسلامی ایران همچنین گفت: همتای ایرانی وی و رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران حضرت آیتالله خامنهای سلام و آرزوی خیر خود را به رئیس دولت روسیه ابلاغ کردند.
لازم به ذکر است که کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه در ۱۶ شهریور گفت که مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران در اجلاس بریکس که در ماه اکتبر در کازان برگزار می شود شرکت خواهد کرد و قرار است دیدار وی با پوتین در آنجا برگزار شود.



