به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از تی آر تی خبر،هدف صادراتی 1.5 میلیون تن ماکارونی تا پایان سال پیش بینی شده است که در آن ترکیه در تولید و صادرات پس از ایتالیا در رتبه دوم جهان قرارمی گیرد.
ماکارونی ترکیه که از گندم دوروم در ترکیه تولید می شود و با کیفیت خود شناخته می شود.
در 8 ماهه نخست امسال 984 هزار تن ماکارونی از ترکیه صادر شده است.
آیکوت گویمن، رئیس انجمن صنعتگران پاستا ترکیه، گفت که ماکارونی ترکیه جایگاه مهمی در جهان دارد.
صادرات ترکیه به جهان بیشتر است
گویمن با بیان اینکه مطالعات مهمی در زمینه ماکارونی انجام داده است، گفت: ترکیه دومین کشور بزرگ در تولید ماکارونی و دومین صادرکننده بزرگ دنیااست، صادرات ما در سال گذشته حدود یک میلیون و 370 هزار تن بوده که تنها 20 هزار تن از این تناژ به کشورهای اروپایی ارسال می شود درحالی که صادرات ایتالیا تنها 60 تن است.
گویمن گفت:ترکیه در تولید و صادرات ماکارونی رتبه دوم را در جهان دارد اما در مصرف رتبه هشتم را داریم.ایتالیا21 کیلوگرم در سال مصرف می کند و یونان17 کیلوگرم اما مردم ترکیه تنها8 کیلوگرم مصرف دارند. وی خاطر نشان کرد: ترکیه در سال 2025 میزبان روز جهانی پاستا خواهد بود و امیدواریم از این فرصت برای جذب سرمایه گذاران بهره گیریم.
