به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از تی آر تی خبر،هدف صادراتی ۱٫۵ میلیون تن ماکارونی تا پایان سال پیش بینی شده است که در آن ترکیه در تولید و صادرات پس از ایتالیا در رتبه دوم جهان قرارمی گیرد.
ماکارونی ترکیه که از گندم دوروم در ترکیه تولید می شود و با کیفیت خود شناخته می شود.
در ۸ ماهه نخست امسال ۹۸۴ هزار تن ماکارونی از ترکیه صادر شده است.
آیکوت گویمن، رئیس انجمن صنعتگران پاستا ترکیه، گفت که ماکارونی ترکیه جایگاه مهمی در جهان دارد.
صادرات ترکیه به جهان بیشتر است
گویمن با بیان اینکه مطالعات مهمی در زمینه ماکارونی انجام داده است، گفت: ترکیه دومین کشور بزرگ در تولید ماکارونی و دومین صادرکننده بزرگ دنیااست، صادرات ما در سال گذشته حدود یک میلیون و ۳۷۰ هزار تن بوده که تنها ۲۰ هزار تن از این تناژ به کشورهای اروپایی ارسال می شود درحالی که صادرات ایتالیا تنها ۶۰ تن است.
گویمن گفت:ترکیه در تولید و صادرات ماکارونی رتبه دوم را در جهان دارد اما در مصرف رتبه هشتم را داریم.ایتالیا۲۱ کیلوگرم در سال مصرف می کند و یونان۱۷ کیلوگرم اما مردم ترکیه تنها۸ کیلوگرم مصرف دارند. وی خاطر نشان کرد: ترکیه در سال ۲۰۲۵ میزبان روز جهانی پاستا خواهد بود و امیدواریم از این فرصت برای جذب سرمایه گذاران بهره گیریم.