۴۰ درصد از داوطلبان کنکور در ارسباران به محل آزمون نرسیدند

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، اسدالله شفیع زاده با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اهر محل برگزاری این آزمون برای شرکت کننده های منطقه بود، گفت: روز جمعه سوم اسفند ماه از ۷۱۵ نفر شرکت کننده در کنکور سراسری دکتری و ارشد تعداد ۲۸۱ داوطلب از شهرها و روستاهای منطقه ارسباران به علت بارش سنگین برف در اهر و مسدود بودن محورهای ارتباطی نتوانستند به آزمون برسند و غیبت خوردند.
به گزارش ایرنا آزمون کارشناسی ارشد و دکتری روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار شد و تعداد ۲۳ هزار و ۸۶۶ نفر از آذربایجان شرقی در آزمون گروه های مختلف کارشناسی ارشد و هفت هزار و ۷۰۳ نفر در آزمون دکتری ثبت نام کرده بودند.
روز جمعه به دنبال بارش سنگین برف و کولاک و یخبندان، تردد وسائط نقلیه در محورهای شمالی استان با مشکل مواجه شد.
ارسباران ناحیه جنگلی و کوهستانی وسیعی در شمال استان آذربایجان شرقی شامل شهرستانهای اهر، کلیبر، هوراند، آبشاحمد، خداآفرین، سیه رود، اصلاندوز، ورزقان و هریس است.



